Перейти до вмісту
Головна » Пиріг із поленти з мигдалем

Пиріг із поленти з мигдалем

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пиріг із поленти з мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 100 г полентів швидкого приготування
    ❯ 200 г вершкового масла
    ❯ жир для змащування форми
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 200 г меленого мигдалю
    ❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
    ❯ 3 яйця
    Для глазурі та декору:
    ❯ 2 апельсини
    ❯ 1 лимон
    ❯ 2 мандарини
    ❯ 100 г цукрової пудри

    Покроковий процес приготування пирога із поленти

    Крок 1

    Масло збити з цукром у пишну масу. Поленту перемішати з розпушувачем і мигдалем та порціями ввести масляну масу. Перемішуючи, вбити по одному яйця.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 160 °. Форму змастити жиром, викласти в неї тісто та випікати пиріг 50 хв.

    Крок 3

    Для глазурі з 2 апельсинів та лимона віджати сік. Сік із цукровою пудрою довести до кипіння та зняти з вогню. У готовому пирізі зробити часті проколи за допомогою дерев’яної шпажки та влити в них глазур. Цитрусові, що залишилися, нарізати тонкими кружальцями та викласти на пиріг.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг із поленти з мигдалем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *