Рецепт “Пиріг із тертої картоплі з беконом та часником” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 55 хвилин
В 1 порції: 550 ккал, 10 г білків,
27 г жирів, 69 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 100 г бекону
❯ 1 цибулина
❯ 3 зубчики часнику
❯ 800 г картоплі
❯ 150 г борошна
❯ 1 яйце
❯ 1 ст. л. топленої олії
❯ 2 ст. л. листочків майорану
Покроковий процес приготування пирога із тертої картоплі
Крок 1
Цибулю очистити та порубати. Бекон нарізати кубиками та обсмажувати на сухій сковороді, поки з нього не
витопиться жир. Додати рубану цибулю та обсмажувати його на жирі, що утворився, до напівпрозорості. Круглу форму для випікання пирога змастити топленим маслом. Часник очистити та потовкти.
Крок 2
Картоплю очистити, натерти на дрібній тертці, посолити. Змішати з борошном, яйцем, часником, беконом, цибулею і жиром, що залишився. Масу ретельно перемішати, викласти у форму та випікати 30 хв. Готовий картопляний пиріг розрізати на порційні шматки.