Перейти до вмісту
Головна » Пиріг з куркою

Пиріг з куркою

    Пиріг з куркою

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Пиріг з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Для тесту:
    – 3 яйця
    – 30 г борошна білого льону
    – 30 г гарбузового борошна
    – 1 ч. л. розпушувача тіста
    – дрібка солі
    – 3 ч. л. Псіліум
    – 1 ч. л. сушеного часнику
    – 0,5 ч.л. хмелі-сунелі
    – 100 мл води
    Для начинки:
    – 90 г відвареної курячої грудки
    – 50 г цибулі-шалоту
    – по 25 г зеленої цибулі, кропу та щавлю
    – дрібка солі
    – 100 г знежиреного низькобілкового сиру
    – 2 ч. л. рафінованої ріпакової олії

    Процес приготування пирога з куркою

    Крок 1

    Змішати сухі компоненти. Збити яйця віночком чи міксером, додати воду. Висипати суху суміш, розмішати та залишити настоюватись на 10 хвилин.

    Крок 2

    На розігріту сковороду вилити масло, підсмажити цибулю шалот до золотистого кольору, додати нарізану зелень, трохи згасити та зняти з плити. Додати курку, нарізану кубиками, сіль та сир.

    Крок 3

    У силіконовій формі розподілити тісто, формуючи борти. Викласти начинку. Поставити в розігріту до 200 град. духовку на 40 хв. 1/6 частина пирога – це 10 г борошна та 15 г готового білкового блюда.

    На день можна з’їсти 4 шматки пирога і додатково 60-90 г готової білкової страви.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг з куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *