Рецепт “Пита з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 335 ккал, 18 г білків,
14 г жирів, 25 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 4 піти
❯ 200 г йогурту
❯ 1 огірок
❯ 2 зубчики часнику
❯ 1/2 червоної цибулини
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 250 г помідорів чері
❯ 200 г курячого філе
❯ 1 ч. л. соку лимона
❯ сіль
❯ мелений перець
Покроковий процес приготування пити з куркою
Крок 1
Огірок натерти на тертці. Цибулю та часник очистити, подрібнити та змішати з йогуртом, огірком, 2 чайні. ложками
олії, соком лимона, сіллю та перцем. Помідори розрізати навпіл. Курку нарізати шматочками, посолити, поперчити та обсмажити на маслі, що залишилося. Пити розігріти у духовці
Крок 2
Кожну питу надрізати, покласти всередину огіркову суміш, додати два шматочки філе та помідори