Перейти до вмісту
Головна » Пита з куркою

Пита з куркою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пита з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 335 ккал, 18 г білків,
    14 г жирів, 25 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 піти
    ❯ 200 г йогурту
    ❯ 1 огірок
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 1/2 червоної цибулини
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 250 г помідорів чері
    ❯ 200 г курячого філе
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець

    Покроковий процес приготування пити з куркою

    Крок 1

    Огірок натерти на тертці. Цибулю та часник очистити, подрібнити та змішати з йогуртом, огірком, 2 чайні. ложками
    олії, соком лимона, сіллю та перцем. Помідори розрізати навпіл. Курку нарізати шматочками, посолити, поперчити та обсмажити на маслі, що залишилося. Пити розігріти у духовці

    Крок 2

    Кожну питу надрізати, покласти всередину огіркову суміш, додати два шматочки філе та помідори

    Сьогодні ми дізналися як готується Пита з куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *