Рецепт “Рагу в горщику під кришечкою з тіста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 35 хвилин
У 1 порції: 610 ккал, 29 г білків,
40 г жирів, 29 г вуглеводів
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 3 ст. л. оливкової олії
❯ 1 кг рубаного м’яса
❯ 2 рубані цибулини
❯ 3 рубані моркви
❯ 3 рубані стебла черешкової селери
❯ 2 товчені зубчики часнику
❯ 3 ст. л. борошна
❯ 1 ст. л. томатапасти
❯ 200 мл сухого червоного вина
❯ 800 мл яловичого або курячого бульйону
❯ сушений чебрець
❯ вустерський соус
❯ лавровий лист
❯ 500 г листкового тіста
❯ молоко для змащування
Покроковий процес приготування рагу в горщику
Крок 1
Обсмажити м’ясо на сковороді. У сотейнику на олії обсмажувати цибулю, моркву та селеру 10 хв. Підмішати часник,
борошно та томат-пасту, обсмажити, з’єднати з рубаним м’ясом. Влити вино і готувати, помішуючи, поки вино не випарується. Розвести страву бульйоном, додати чебрець, соус та лавровий. лист. Готувати близько 4 хв. Видалити прянощі, рагу перекласти у круглу жароміцну форму.
Крок 2
Тісто розкотити, накрити рагу, змастити молоком, запікати в духовці прибл. 20 хв.