Перейти до вмісту
Головна » Рагу в горщику під кришечкою з тіста

Рагу в горщику під кришечкою з тіста

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рагу в горщику під кришечкою з тіста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 35 хвилин
    У 1 порції: 610 ккал, 29 г білків,
    40 г жирів, 29 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 кг рубаного м’яса
    ❯ 2 рубані цибулини
    ❯ 3 рубані моркви
    ❯ 3 рубані стебла черешкової селери
    ❯ 2 товчені зубчики часнику
    ❯ 3 ст. л. борошна
    ❯ 1 ст. л. томатапасти
    ❯ 200 мл сухого червоного вина
    ❯ 800 мл яловичого або курячого бульйону
    ❯ сушений чебрець
    ❯ вустерський соус
    ❯ лавровий лист
    ❯ 500 г листкового тіста
    ❯ молоко для змащування

    Покроковий процес приготування рагу в горщику

    Крок 1

    Обсмажити м’ясо на сковороді. У сотейнику на олії обсмажувати цибулю, моркву та селеру 10 хв. Підмішати часник,
    борошно та томат-пасту, обсмажити, з’єднати з рубаним м’ясом. Влити вино і готувати, помішуючи, поки вино не випарується. Розвести страву бульйоном, додати чебрець, соус та лавровий. лист. Готувати близько 4 хв. Видалити прянощі, рагу перекласти у круглу жароміцну форму.

    Крок 2

    Тісто розкотити, накрити рагу, змастити молоком, запікати в духовці прибл. 20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рагу в горщику під кришечкою з тіста. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *