Перейти до вмісту
Головна » Різдвяні голубці

Різдвяні голубці

    Різдвяні голубці

    «Діаменю» рецепт “Різдвяні голубці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    182 ккал

    Інгредієнти

    – 1 качан білокачанної капусти
    – 500 г яловичого фаршу
    – 100 г білого рису
    – 3 томати
    – 120 г нежирної сметани
    – 2-3 ст. рослинної олії
    – 2-3 ст. житнього борошна
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування голубців

    Крок 1

    Качан розбираю на листя. Щоб вони кращі відділялися, опускаю качан у киплячу воду на кілька хвилин. Рис відварюю у воді до готовності. Фарш солю, перчу, змішую із рисом

    Крок 2

    У листя капусти викладаю начинку та згортаю конвертиками. Обвалюю голубці в житньому борошні та обсмажую з двох сторін на оливковій олії. Складаю в каструлю та вливаю 1 ст. води.

    Крок 3

    Ставлю на вогонь та тушу 30 хвилин. Додаю нарізані кубиками томати, сметану та готую ще 15 хвилин. Посипаю дрібно нарізаною зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Різдвяні голубці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *