Перейти до вмісту
Головна » Ростбіф зі шпинатом

Ростбіф зі шпинатом

    Ростбіф зі шпинатом

    «Діаменю» рецепт “Ростбіф зі шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    195 ккал

    Інгредієнти

    – 1,5 кг яловичої вирізки
    – 250 г листя шпинату
    – 2-3 цибулини
    – 4-5 зубчиків часнику
    – 4 ст. гранатового соку
    – 3 ст. соєвого соусу
    – 1 ч. л. топленої олії
    – 2 ст. оливкової олії
    – сіль
    – чорний перець – на смак

    Покрокове приготування ростбіфа зі шпинатом

    Крок 1

    Цибулину та часник нарізаю кубиками. Змішую шпинат з цибулею та часником, перчу. У шматку яловичини роблю надріз уздовж, начиняю сумішшю зі шпинату. Перев’язую шпагатом

    Крок 2

    Викладаю м’ясо, нарізану цибулю і часник. Поливаю олією та укладаю навколо м’яса. Запікаю при температурі 170 градусів пів години, накриваю фольгою та запікаю ще 20-30 хвилин.

    Крок 3

    Для соусу. У сотейнику змішую гранатовий сік, топлене масло та соєвий соус. Доводжу до кипіння та тримаю на малому вогні пару хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ростбіф зі шпинатом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *