Перейти до вмісту
Головна » Розсольник овочевий

Розсольник овочевий

    Розсольник овочевий

    «Діаменю» рецепт “Розсольник овочевий” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    112 ккал

    Інгредієнти

    – 4-5 картоплин
    – 0,5 ст. перлової крупи
    – 3-4 солоних огірків
    – 1 морква
    – цибулина
    – 2 ст. рослинної олії
    – 1-2 ст. томатної пасти
    – 2,5 л води
    – сіль
    – перець і зелень – на смак

    Покрокове приготування овочевого розсольнику

    Крок 1

    Картоплю нарізаю кубиками. Крупу варю окремо. У киплячу воду відправляю нарізану картоплю. Варю 10-15 хвилин.

    Крок 2

    Огірки нарізаю кубиками. Цибулину – дрібними кубиками. Моркву натираю на великій тертці. Зелень рублю.

    Крок 3

    Цибулю і моркву пасерую на олії. Додаю огірки та тушу 5 хвилин. Додаю томатну пасту та готую засмажку ще хвилину.

    Крок 4

    Викладаю в суп разом із перловкою. Солю, перчу. Варю 8-10 хвилин. Додаю рубану зелень.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Розсольник овочевий. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *