«Діаменю» рецепт “Овочевий розсольник” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
152 ккал
Інгредієнти
– 0,5 ст. перловки
– 3-4 солоних огірків
– 1 морква
– 1 цибулина
– 1 ст. томатної пасти
– сіль
– перець
– зелень – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Покрокове приготування розсольнику
Крок 1
Відварюю перлову крупу. Солоні огірки та очищену цибулю нарізаю кубиками. Моркву натираю на великій терці. Зелень дрібно нарізаю. Лук та моркву обсмажую, помішуючи, 4-5 хвилин.
Крок 2
Додаю в сковороду огірки, перемішую та тушку овочі 5 хвилин. Додаю томатну пасту, перемішую та витримую на вогні ще пару хвилин
Крок 3
Викладаю засмажку з огірками у 2,5 л окропу, солю, додаю перець та інші прянощі на смак. Варю розсольник 8-10 хвилин під кришкою. Додаю перловку та нарізану зелень. Готовому розсольнику даю настоятися 10 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!