Перейти до вмісту
Головна » Овочевий розсольник

Овочевий розсольник

    Овочевий розсольник

    «Діаменю» рецепт “Овочевий розсольник” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    152 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 ст. перловки
    – 3-4 солоних огірків
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 1 ст. томатної пасти
    – сіль
    – перець
    – зелень – на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування розсольнику

    Крок 1

    Відварюю перлову крупу. Солоні огірки та очищену цибулю нарізаю кубиками. Моркву натираю на великій терці. Зелень дрібно нарізаю. Лук та моркву обсмажую, помішуючи, 4-5 хвилин.

    Крок 2

    Додаю в сковороду огірки, перемішую та тушку овочі 5 хвилин. Додаю томатну пасту, перемішую та витримую на вогні ще пару хвилин

    Крок 3

    Викладаю засмажку з огірками у 2,5 л окропу, солю, додаю перець та інші прянощі на смак. Варю розсольник 8-10 хвилин під кришкою. Додаю перловку та нарізану зелень. Готовому розсольнику даю настоятися 10 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий розсольник. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *