Перейти до вмісту
Головна » Розсольник з цвітною капустою

Розсольник з цвітною капустою

    Розсольник з цвітною капустою

    «Діаменю» рецепт “Розсольник з цвітною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    40 ккал

    Інгредієнти

    – 4 невеликі солоні огірки
    – 1 цибулина
    – 1 середня головка цвітної капусти
    – 1 морква
    – 3 ст. вершків (10%)
    – 2 ст. вівсяних пластівців
    – 2 ст. оливкової олії
    – сіль, мелений чорний перець – на смак

    Покрокове приготування розсольнику з цвітною капустою

    Крок 1

    Очищену моркву натираю на великій тертці. Цибулину подрібнюю, цвітну капусту розбираю на суцвіття. Обсмажую цибулю та моркву на сковороді з додаванням олії.

    Крок 2

    У киплячу воду всипаю вівсяні пластівці та викладаю капусту, солю, перчу, доводжу до кипіння і варю до напівготовності капусти. Солоні огірки нарізаю кубиком, додаю у сковороду до цибулі та моркви та тушу 3 хвилини.

    Крок 3

    Вливаю вершки, ще тримаю на малому вогні близько 10 хвилин і відправляю у каструлю. Даю закипіти та варю ще близько 10 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Розсольник з цвітною капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *