«Діаменю» рецепт “Розсольник з цвітною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
40 ккал
Інгредієнти
– 4 невеликі солоні огірки
– 1 цибулина
– 1 середня головка цвітної капусти
– 1 морква
– 3 ст. вершків (10%)
– 2 ст. вівсяних пластівців
– 2 ст. оливкової олії
– сіль, мелений чорний перець – на смак
Покрокове приготування розсольнику з цвітною капустою
Крок 1
Очищену моркву натираю на великій тертці. Цибулину подрібнюю, цвітну капусту розбираю на суцвіття. Обсмажую цибулю та моркву на сковороді з додаванням олії.
Крок 2
У киплячу воду всипаю вівсяні пластівці та викладаю капусту, солю, перчу, доводжу до кипіння і варю до напівготовності капусти. Солоні огірки нарізаю кубиком, додаю у сковороду до цибулі та моркви та тушу 3 хвилини.
Крок 3
Вливаю вершки, ще тримаю на малому вогні близько 10 хвилин і відправляю у каструлю. Даю закипіти та варю ще близько 10 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!