Перейти до вмісту
Головна » Рулет з філе індички

Рулет з філе індички

    Рулет з філе індички

    Рецепт “Рулет з філе індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порцій, 2 години

    Інгредієнти

    – 1 повна грудка індички зі шкірою (бл. 1,5 кг)
    – 50 г вершкового масла
    – 1 стебло цибулі-порею
    – 1 цибулина
    – 2 черешка селери
    – 250 г рубаної курятини
    – 125 мл білого вина
    – 1 ст. л. рубаного розмарину
    – 1 ст. л. рубаного чебрецю
    – 1 яйце
    – 3 ст. л. хлібної крихти
    – Рослинна олія
    – 200 мл курячого бульйону
    – Перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування рулету з філе індички

    Крок 1

    Обидва види цибулі очистити, селеру промити, овочі дрібно нарізати. Овочі обсмажувати на сковороді на суміші
    вершкового та рослинної олії до прозорості цибулі. Додати курятину, добре посолити та поперчити та, перемішуючи, обсмажувати ок. 5 хв. Влити вино, додати трави та готувати 3–4 хв. Сковороду зняти з вогню та підмішати у масу хлібну крихту. Вбити яйце і добре перемішати.

    Крок 2

    Грудку індички злегка відбити, посолити і поперчити. Викласти на грудку (з боку м’яса) м’ясну масу з овочами та згорнути у рулет. Щільно обв’язати його кулінарною ниткою, обсмажити у формі на олії до золотистого кольору з усіх боків. Влити у форму бульйон, помістити її в духовку і запікати рулет прибл. 1 год 30 хв. при 200°.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет з філе індички. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *