Перейти до вмісту
Головна » Рулет з індички з каштанами

Рулет з індички з каштанами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рулет з індички з каштанами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 години
    У 1 порції: 540 ккал, 41 г білків,
    23 г жирів, 32 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції
    Для начинки:
    ❯ 6 ст. л. тертих сухарів
    ❯ 100 мл вершків
    ❯ 150 г очищених варених каштанів (порубати)
    ❯ 1 ст. л. коньяку
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 1/2 зубчика товченого часнику
    ❯ 2 ч. л. листя чебрецю
    Для рулету та гарніру:
    ❯ 600 г грудки індички
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ 100 мл сухого білого вина
    ❯ м’ясний бульйон
    ❯ 4 гілочки чебрецю
    ❯ жменя очищених варених каштанів
    ❯ щіпка цукру

    Покроковий процес приготування рулету з індички

    Крок 1

    Змішати інгредієнти для начинки. Філе надрізати та розгорнути в пласт. Посолити, поперчити, викласти зверху начинку, згорнути в рулет та обв’язати кулінарною ниткою. Обсмажити рулет у глибокій формі на олії. Влити вино і трохи бульйону, покласти чебрець і запікати 2 год 30 хв при 160 °, поливаючи рідиною.

    Крок 2

    Додати каштани, присипати їх цукром. Збільшити температуру до 180 ° та запікати ще 20 хв. масло, що залишилося нагріти, підмішати в соус і полити їм рулет. Перед подачею рулет нарізати.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет з індички з каштанами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *