Рецепт “Рулет зі свинини з начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 450 ккал, 32 г білків,
27 г жирів, 17 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 250 г квашеної білокачанної капусти
❯ сіль
❯ 1–2 ч. л. цукру
❯ 500 г свинячого стегенця
❯ мелений чорний перець
❯ 250 г винних ковбасок
❯ 1 велика цибулина
❯ 3 зубчики часнику
❯ 1–2 ч. л. томата-пасти
❯ 150 мл темного пива
❯ 2 лаврові листи
❯ 200 мл м’ясного бульйону
❯ 1 ст. л. рубаної петрушки
Покроковий процес приготування рулету зі свинини
Крок 1
Квашену капусту викласти в каструлю, додати кілька столових ложок води, щіпку цукру, посолити та гасити бл. 20 хв до м’якості. Дати охолонути.
Крок 2
М’ясо вимити та обсушити паперовим рушником. Зробити на м’ясі глибокий надріз, потім розгорнути у вигляді книги та відбити. Натерти сіллю та перцем. Викласти на м’ясо капусту, що остигнула, ковбасу і згорнути в щільний рулет. Обв’язати кулінарною ниткою. Поверхня м’ясного рулету посолити та поперчити.
Крок 3
Часник очистити та потовкти, змішати з томатом-пастою, пивом і щіпкою солі. Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями та викласти у форму для запікання. Полити пивною сумішшю.
Крок 4
Нагріти духовку до 190 °. У форму на цибулю викласти м’ясний рулет. Додати вимиті лаврові листя, влити половину бульйону і, накривши форму алюмінієвою фольгою, гасити рулет з цибулею в духовці 1 год. Фольгу видалити, рулет
полити бульйоном, що залишився, і тушкувати в духовці ще 30-40 хв до м’якості, періодично його перевертаючи та поливаючи рідиною, що утворюється.
Крок 5
Готовий рулет вийняти з форми, кулінарну нитку видалити. З соусу, що утворився, викласти лаврове листя, соус посолити та поперчити на смак. Рулет нарізати та подати, полив пивним соусом і посипавши зеленню.