Рецепт “Рулетики із сирною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 790 ккал, 35 г білків,
47 г жирів, 57 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції
❯ 8 листів для лазаньї
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ 2 ч. л. соку лимона
❯терта цедра лимона
❯ 2 листочки шавлії
❯жменя руколи
Для начинки:
❯ 600 г вершкового сиру (або сиру)
❯ 100 г тертого пармезану
❯ 1 яєчний жовток
❯сіль
❯мелений білий перець
Для посипання:
❯ 80 г свіжого білого хліба
❯ 1 зубчик часнику
❯ 2 ст. л. оливкової олії
Покроковий процес приготування рулетиків із сирною начинкою
Крок 1
Нагріти духовку до 200 °. Хліб скришити. Часник очистити, стовкти у ступці та змішати з оливковою олією. Хлібну крихту викласти на вистеленому папером для випікання лист, збризкати маслом з часником і підсушувати в духовці, періодично помішуючи до золотистого кольору.
Крок 2
Листи лазаньї відварювати у достатній кількості підсоленої води 3-4 хв. Акуратно перекласти листи на друшляк і дати рідини повністю стекти.
Крок 3
Для начинки сир розтерти з жовтком та пармезаном, посолити та поперчити до смаку. Листи лазаньї розкласти на
робочої поверхні, змастити сирною начинкою і згорнути у рулетики.
Крок 4
На порційні тарілки викласти по 2 рулетики та посипати хлібною крихтою. Листя шавлії вимити, обсушити та дрібно порубати. Оливкову олію збити із соком лимона, шавлією і збризкати рулетики сумішшю, що вийшла. Готове блюдо прикрасити руколою.