Перейти до вмісту
Головна » Рулетики з риби в беконі

Рулетики з риби в беконі

    Рулетики з риби в беконі

    Рецепт “Рулетики з риби в беконі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 305 ккал, 15 г білків,
    11 г жирів, 32 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 5 банок:
    ❯ 5 кг маслюків
    ❯ 4 ст. л. солі
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ лавровий лист
    ❯ чорний перець горошком
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 100 мл 9% оцту

    Покроковий процес приготування рулетиків з риби

    Крок 1

    Макаронні вироби відварити до напівготовності в киплячій підсоленій воді та відкинути на друшляк. Кабачки вимити, нарізати кубиками та обсмажити на олії. Посолити та поперчити. Додати макаронні вироби, залити вершками та довести до кипіння. Викласти масу у форму для запікання.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 200 °. Філе вимити холодною водою, обсушити та нарізати брусочками. Посолити, поперчити та збризкати соком лимона. Бекон нарізати тонкими смужками та обернути ними кожен шматочок філе. Викласти у форму та запікати 15 хв. Перед подачею на стіл прикрасити блюдо кухлями лимона

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулетики з риби в беконі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *