Рецепт “Рулетики з риби в беконі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 305 ккал, 15 г білків,
11 г жирів, 32 г вуглеводів
Інгредієнти
На 5 банок:
❯ 5 кг маслюків
❯ 4 ст. л. солі
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ лавровий лист
❯ чорний перець горошком
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 100 мл 9% оцту
Покроковий процес приготування рулетиків з риби
Крок 1
Макаронні вироби відварити до напівготовності в киплячій підсоленій воді та відкинути на друшляк. Кабачки вимити, нарізати кубиками та обсмажити на олії. Посолити та поперчити. Додати макаронні вироби, залити вершками та довести до кипіння. Викласти масу у форму для запікання.
Крок 2
Нагріти духовку до 200 °. Філе вимити холодною водою, обсушити та нарізати брусочками. Посолити, поперчити та збризкати соком лимона. Бекон нарізати тонкими смужками та обернути ними кожен шматочок філе. Викласти у форму та запікати 15 хв. Перед подачею на стіл прикрасити блюдо кухлями лимона