Перейти до вмісту
Головна » Риба по-прованськи

Риба по-прованськи

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Риба по-прованськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    99 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 400 г. філе білої риби
    ❯ 3 ст. олії
    ❯ 2 ст.л. вина
    ❯ зубчик часнику
    ❯ 6 оливок
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ гірчиця
    ❯ 10 помідорів черрі
    ❯ 100 г. зеленої стручкової
    ❯ 1/4 цибулини

    Покрокове приготування риби по-прованськи

    Крок 1

    Змішую оливкову олію, біле вино, подрібнений часник, дрібно нарізані оливки, гірчицю, сіль та перець. На 2 аркуші фольги викладаю по половині квасолі, попередньо зрізавши кінчики, і розрізані навпіл чері.

    Крок 2

    На овочі викладаю по шматку риби, збризкую приготованою заправкою. Зверху викладаю нарізану тонкими кільцями цибулю.

    Крок 3

    Щільно загортаю фольгу і маю на деку. Запікаю в духовці 16 хвилин при 200 град. Перед подачею посипаю сіллю та перцем, збризкую оливковою олією.

    Сьогодні ми дізналися як готується Риба по-прованськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *