«Діаменю» рецепт “Риба по-прованськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
99 ккал
Інгредієнти
❯ 400 г. філе білої риби
❯ 3 ст. олії
❯ 2 ст.л. вина
❯ зубчик часнику
❯ 6 оливок
❯ сіль
❯ перець
❯ гірчиця
❯ 10 помідорів черрі
❯ 100 г. зеленої стручкової
❯ 1/4 цибулини
Покрокове приготування риби по-прованськи
Крок 1
Змішую оливкову олію, біле вино, подрібнений часник, дрібно нарізані оливки, гірчицю, сіль та перець. На 2 аркуші фольги викладаю по половині квасолі, попередньо зрізавши кінчики, і розрізані навпіл чері.
Крок 2
На овочі викладаю по шматку риби, збризкую приготованою заправкою. Зверху викладаю нарізану тонкими кільцями цибулю.
Крок 3
Щільно загортаю фольгу і маю на деку. Запікаю в духовці 16 хвилин при 200 град. Перед подачею посипаю сіллю та перцем, збризкую оливковою олією.