«Діаменю» рецепт “Риба у банці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
89 ккал
Інгредієнти
– 1 кг риби
– 1 цибулина
– 1 морква
– 3 ст. рослинної олії
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування риби у банці
Крок 1
Рибу мою, чищу, нарізаю порційними шматочками. Цибулю нарізаю півкільцями, морква — кружальцями. Мию і витираю насухо скляну банку об’ємом 2-3 л..
Крок 2
Наповнюю ємність рибою та овочами, збризкую олією, солю та перчу. Запечатую шийку фольгою, як кришкою.
Крок 3
Ставлю банку в холодну духовку, готую 1,5-2 години за температури 180 град. Подаю, посипавши рубаною зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!