Перейти до вмісту
Головна » Риба у банці

Риба у банці

    Риба у бацні

    «Діаменю» рецепт “Риба у банці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    89 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг риби
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 3 ст. рослинної олії
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування риби у банці

    Крок 1

    Рибу мою, чищу, нарізаю порційними шматочками. Цибулю нарізаю півкільцями, морква — кружальцями. Мию і витираю насухо скляну банку об’ємом 2-3 л..

    Крок 2

    Наповнюю ємність рибою та овочами, збризкую олією, солю та перчу. Запечатую шийку фольгою, як кришкою.

    Крок 3

    Ставлю банку в холодну духовку, готую 1,5-2 години за температури 180 град. Подаю, посипавши рубаною зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Риба у банці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *