Перейти до вмісту
Головна » Риба у молочному клярі

Риба у молочному клярі

    Риба у молочному клярі

    Рецепт “Риба у молочному клярі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порцій, 45 хвилин

    Інгредієнти

    – 400 г філе річкової риби
    – 1 ст. л. соку лимона
    – 4 ст. л. кукурудзяної крупи
    – Сіль
    – Перець
    – Рослинна олія
    Для панірувального тіста:
    – 4 яйця
    – 150 г молока
    – 250 г борошна
    – 3 ст. л. рослинної олії

    Покроковий процес приготування риби у молочному клярі

    Крок 1

    Рибу промити, обсушити та нарізати порційними шматками. Підготовлену рибу посолити, поперчити, збризкати соком лимона і залишити при кімнатній температурі на 10-15 хв.

    Крок 2

    Для кляру яйця розділити на білки та жовтки. Жовтки розбовтати з молоком і олією, додати щіпку солі та, всипаючи порціями борошно, перемішати до одержання гладкого тіста. Білки збити у міцну піну та обережно підмішати в тісто.

    Крок 3

    На сковороді нагріти достатню кількість олії. Шматки риби порційно вмочити у кляр, обваляти в кукурудзяній крупі, повторно вмочити у кляр і обсмажити до золотистого кольору.

    Сьогодні ми дізналися як готується Риба у молочному клярі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *