Перейти до вмісту
Головна » Риба з пряним соусом

Риба з пряним соусом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Риба з пряним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 500 г філе білої риби
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 1 лимон
    ❯ по 3 гілочки базиліка, чебрецю, розмарину
    ❯ 1/2 ч. л. куркуми
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування риби з соусом

    Крок 1

    З 1/2 лимона віджати сік, що залишилося нарізати тонкими кухлями або скибочками. Зелень промити, перебрати,
    обсушити та дрібно порубати.

    Крок 2

    Рибу натерти сіллю та перцем, збризкати 1 ст. л. соку лимона та олією і готувати на пару 7 хв. До подачі на стіл зберегти рибу теплою.

    Крок 3

    Вершкове масло розтопити на повільному вогні, додати ок. 2 ст. л. соку лимона та рубані трави, покласти куркуму і прогрівати на повільному вогні 3-5 хв. За бажанням соус злегка посолити та поперчити.

    Крок 4

    Готову рибу подати з відвареними овочами чи рисом.

    Сьогодні ми дізналися як готується Риба з пряним соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *