Рецепт “Риба з пряним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
❯ 500 г філе білої риби
❯ 100 г вершкового масла
❯ 1 лимон
❯ по 3 гілочки базиліка, чебрецю, розмарину
❯ 1/2 ч. л. куркуми
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування риби з соусом
Крок 1
З 1/2 лимона віджати сік, що залишилося нарізати тонкими кухлями або скибочками. Зелень промити, перебрати,
обсушити та дрібно порубати.
Крок 2
Рибу натерти сіллю та перцем, збризкати 1 ст. л. соку лимона та олією і готувати на пару 7 хв. До подачі на стіл зберегти рибу теплою.
Крок 3
Вершкове масло розтопити на повільному вогні, додати ок. 2 ст. л. соку лимона та рубані трави, покласти куркуму і прогрівати на повільному вогні 3-5 хв. За бажанням соус злегка посолити та поперчити.
Крок 4
Готову рибу подати з відвареними овочами чи рисом.