Перейти до вмісту
Головна » Рибна запіканка у сметані

Рибна запіканка у сметані

    Рибна запіканка у сметані

    «Діаменю» рецепт “Рибна запіканка у сметані” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    164 ккал

    Інгредієнти

    – 2 філе білої риби
    – 2 помідори
    – 2 зубчики часнику
    – 5 ст. сметани
    – 100 г сиру
    – сіль, перець – на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування рибної запіканки

    Крок 1

    Помідори мою та нарізаю дрібними кубиками. Твердий сир натираю на тертці, часник очищаю та пропускаю через прес. Заливаю сметаною, все ретельно перемішую.

    Крок 2

    Рибне філе нарізаю великими шматками, солю, перчу. Викладаю в змащену олією форму для запікання. Поступово розподіляю по рибі сметанно-чесний соус.

    Крок 3

    Запікаю в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хв. Готову страву посипаю подрібненою зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Рибна запіканка у сметані. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *