«Діаменю» рецепт “Рибна запіканка у сметані” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
164 ккал
Інгредієнти
– 2 філе білої риби
– 2 помідори
– 2 зубчики часнику
– 5 ст. сметани
– 100 г сиру
– сіль, перець – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Покрокове приготування рибної запіканки
Крок 1
Помідори мою та нарізаю дрібними кубиками. Твердий сир натираю на тертці, часник очищаю та пропускаю через прес. Заливаю сметаною, все ретельно перемішую.
Крок 2
Рибне філе нарізаю великими шматками, солю, перчу. Викладаю в змащену олією форму для запікання. Поступово розподіляю по рибі сметанно-чесний соус.
Крок 3
Запікаю в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хв. Готову страву посипаю подрібненою зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!