Рецепт “Рибне філе в гострому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 350 ккал, 23 г білків,
24 г жирів, 12 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ по 2 стручки зеленого перцю чилі та зубчика часнику
❯ 150 г невеликих помідорів
❯ 3 ст. л. гірчиці
❯ за 1 ст. л. насіння чорної гірчиці та меленої куркуми
❯ 5 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ 500 г рибного філе
❯ мелений перець чилі
❯ 4 ст. л. крохмалю
❯ листочки петрушки
Покроковий процес приготування рибного філе
Крок 1
М’якуш стручків перцю та очищені помідори нарізати кубиками. Часник очистити. У чашу блендера викласти підготовлені овочі, додати гірчицю, 2 стіл. ложки олії та пюрувати. У отриману масу влити 150 мл води, додати сіль, насіння гірчиці, мелений перець, 1/2 чайні. ложки куркуми. Уварювати соус на слабкому вогні до загусання.
Крок 2
Рибне філе вимити та обсушити. Куркуму, що залишилася змішати зі щіпкою солі, меленого перцю чилі, крохмалем
і посипати філе з обох боків. Обсмажити філе на маслі, що залишилося. Рибу подати, полив соусом. Прикрасити петрушкою.