Перейти до вмісту
Головна » Рибне філе з травами

Рибне філе з травами

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Рибне філе з травами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    173 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 400 г філе риби (лосось, тріска або мінтай)
    ❯ 1 лимон
    ❯ 2 ч.л. суміші сушених трав (петрушка, базилік, розмарин)
    ❯ 1 ст.л.оливкової олії
    ❯ 1 ч.л. солі
    ❯ 0,5 ч.л. чорного перцю

    Покрокове приготування рибного філе

    Крок 1

    Попередньо розігріваю духовку до 180 град. Розбираю лимон на часточки. Розкладаю філе риби на деко, змащене оливковою олією. Посипаю сумішшю сушених трав, сіллю та перцем.

    Крок 2

    Викладаю часточки лимона зверху. Запікаю рибу в духовці приблизно 15-20 хвилин, поки вона стане соковитою і м’якою.

    Крок 3

    Подаю страву, прикрасивши шматочками лимона.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибне філе з травами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *