«Діаменю» рецепт “Рибне філе з травами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
173 ккал
Інгредієнти
❯ 400 г філе риби (лосось, тріска або мінтай)
❯ 1 лимон
❯ 2 ч.л. суміші сушених трав (петрушка, базилік, розмарин)
❯ 1 ст.л.оливкової олії
❯ 1 ч.л. солі
❯ 0,5 ч.л. чорного перцю
Покрокове приготування рибного філе
Крок 1
Попередньо розігріваю духовку до 180 град. Розбираю лимон на часточки. Розкладаю філе риби на деко, змащене оливковою олією. Посипаю сумішшю сушених трав, сіллю та перцем.
Крок 2
Викладаю часточки лимона зверху. Запікаю рибу в духовці приблизно 15-20 хвилин, поки вона стане соковитою і м’якою.
Крок 3
Подаю страву, прикрасивши шматочками лимона.