Рецепт “Рибне рагу з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 150 ккал
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 3 моркви
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 2 червоні цибулини
❯ 2 часточки часнику
❯ 450 г рибного філе
❯ 1 ч. л. порошку каррі
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 2 ст. л. томат-пасти
❯ 100 мл білого сухого вина
❯ 500 мл рибного бульйону
❯ 2 ч. л. насіння фенхелю
❯ 2 ст. л. каперсів
❯ сіль
❯ мелений білий перець
Покроковий процес приготування рибного рагу
Крок 1
Моркву очистити та нарізати дрібними кубиками. Солодкий перець нарізати кубиками. Цибулю з часником порубати.
Крок 2
Рибу вимити та нарізати великими скибочками. Посолити, поперчити, посипати каррі. У сковороді нагріти олію та підрум’янити цибулю з морквою. Додати перець, часник та смажити 3 хв. Покласти рибу та, помішуючи, готувати 5хв.
Крок 3
Додати томат-пасту, влити вино та бульйон. Посипати насінням фенхелю та тушити 10 хв. Покласти каперси, посолити, поперчити та тримати на вогні 5 хв. Прикрасити зеленню до смаку.