Перейти до вмісту
Головна » Рибне рагу з овочами

Рибне рагу з овочами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рибне рагу з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 150 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 моркви
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 2 червоні цибулини
    ❯ 2 часточки часнику
    ❯ 450 г рибного філе
    ❯ 1 ч. л. порошку каррі
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 ст. л. томат-пасти
    ❯ 100 мл білого сухого вина
    ❯ 500 мл рибного бульйону
    ❯ 2 ч. л. насіння фенхелю
    ❯ 2 ст. л. каперсів
    ❯ сіль
    ❯ мелений білий перець

    Покроковий процес приготування рибного рагу

    Крок 1

    Моркву очистити та нарізати дрібними кубиками. Солодкий перець нарізати кубиками. Цибулю з часником порубати.

    Крок 2

    Рибу вимити та нарізати великими скибочками. Посолити, поперчити, посипати каррі. У сковороді нагріти олію та підрум’янити цибулю з морквою. Додати перець, часник та смажити 3 хв. Покласти рибу та, помішуючи, готувати 5хв.

    Крок 3

    Додати томат-пасту, влити вино та бульйон. Посипати насінням фенхелю та тушити 10 хв. Покласти каперси, посолити, поперчити та тримати на вогні 5 хв. Прикрасити зеленню до смаку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибне рагу з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *