Рецепт “Рибні котлети з копченою пікшею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 2 бульби картоплі
❯ 1 зубок часнику
❯ 1 лавровий лист
❯ 1 гілочка чебрецю
❯ 400 г філе білої риби
❯ 150 г копченої пікші
❯ 100 мл молока
❯ 2 молоді цибулини
❯ 2 гілочки кропу
❯ 1 яйце
❯ 2 ст. л. борошна
❯ 150 г панірувальних сухарів
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування рибних котлет
Крок 1
Філе риби у каструлі залити холодною водою, довести до кипіння та варити 5 хв. Рибу шумівкою перекласти в інший посуд і розім’яти вилкою. Кріп промити та порубати.
Крок 2
Копчену пікшу нарізати дрібними шматочками, у невеликій каструлі залити молоком, довести до кипіння та зняти з вогню.
Крок 3
Цибулини очистити та дрібно порубати. Часник очистити. Картопля очистити, вимити, обсушити та нарізати скибочками. Картопля та зубки часнику залити в холодній каструлі водою, додати чебрець, лавровий лист, довести до кипіння та варити 15 хв.
Крок 4
Часник, чебрець і лавровий лист видалити, картопля розім’яти в пюре, вливаючи порціями гаряче молоко з копченою пікшею. Додати філе риби, цибуля та кріп, посолити та поперчити.
Крок 5
Крок 6
На гарячому маслі олії та обсмажувати котлети 10 хв, часто перевертаючи.