Перейти до вмісту
Головна » Рибні котлети з копченою пікшею

Рибні котлети з копченою пікшею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Рибні котлети з копченою пікшею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 2 бульби картоплі
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ 1 гілочка чебрецю
    ❯ 400 г філе білої риби
    ❯ 150 г копченої пікші
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 2 молоді цибулини
    ❯ 2 гілочки кропу
    ❯ 1 яйце
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ 150 г панірувальних сухарів
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування рибних котлет

    Крок 1

    Філе риби у каструлі залити холодною водою, довести до кипіння та варити 5 хв. Рибу шумівкою перекласти в інший посуд і розім’яти вилкою. Кріп промити та порубати.

    Крок 2

    Копчену пікшу нарізати дрібними шматочками, у невеликій каструлі залити молоком, довести до кипіння та зняти з вогню.

    Крок 3

    Цибулини очистити та дрібно порубати. Часник очистити. Картопля очистити, вимити, обсушити та нарізати скибочками. Картопля та зубки часнику залити в холодній каструлі водою, додати чебрець, лавровий лист, довести до кипіння та варити 15 хв.

    Крок 4

    Часник, чебрець і лавровий лист видалити, картопля розім’яти в пюре, вливаючи порціями гаряче молоко з копченою пікшею. Додати філе риби, цибуля та кріп, посолити та поперчити.

    Крок 5

    Крок 6

    На гарячому маслі олії та обсмажувати котлети 10 хв, часто перевертаючи.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибні котлети з копченою пікшею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *