Перейти до вмісту
Головна » Рибні кульки

Рибні кульки

    Рибні кульки

    «Діаменю» рецепт “Рибні кульки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    113 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г філе риби
    – 50 г рису
    – 2 яйця
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 3 ст. томатного соусу
    – сіль
    – прянощі – на смак
    – рослинна олія

    Покрокове приготування рибних кульок

    Крок 1

    Рис промиваю, відварюю, цибулю подрібнюю ножем, свіжу середнього розміру морква натираю на тертці.

    Крок 2

    Філе пропускаю через м’ясорубку, додаю рис, яйця, овочі, сіль та прянощі, перемішую до однорідності.

    Крок 3

    Формую невеликі кульки, викладаю в змащену олією форму, поливаю томатний соус. Запікаю в духовці за температури 180 градусів до готовності

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибні кульки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *