«Діаменю» рецепт “Рибні кульки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
113 ккал
Інгредієнти
– 400 г філе риби
– 50 г рису
– 2 яйця
– 1 морква
– 1 цибулина
– 3 ст. томатного соусу
– сіль
– прянощі – на смак
– рослинна олія
Покрокове приготування рибних кульок
Крок 1
Рис промиваю, відварюю, цибулю подрібнюю ножем, свіжу середнього розміру морква натираю на тертці.
Крок 2
Філе пропускаю через м’ясорубку, додаю рис, яйця, овочі, сіль та прянощі, перемішую до однорідності.
Крок 3
Формую невеликі кульки, викладаю в змащену олією форму, поливаю томатний соус. Запікаю в духовці за температури 180 градусів до готовності
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!