«Діаменю» рецепт “Рибні рулетики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
230 ккал
Інгредієнти
– 3 свіжі скумбрії
– 1 цибулина
– 2 моркви
– 1 солодкий перець
– 1 лимон
– 2 зубчики часнику
– 2 ст. зелені кропу
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування рибних рулетиків
Крок 1
У скумбрії видаляю хребет і нутрощі, промиваю, обсушую. Солю, перчу та поливаю соком лимона. Цибулю нарізаю півкільцями, морква та солодкий перець – соломкою.
Крок 2
Обсмажую овочі на олії до м’якості. Додаю кріп та пропущений через прес часник перемішують.
Крок 3
На широкий край філе викладаю 1 ст. начинки, згортаю рулетом і фіксую зубочисткою. Запікаю в духовці за 180 град. 20 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!