Перейти до вмісту
Головна » Рибні рулетики

Рибні рулетики

    Рибні рулетики

    «Діаменю» рецепт “Рибні рулетики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    230 ккал

    Інгредієнти

    – 3 свіжі скумбрії
    – 1 цибулина
    – 2 моркви
    – 1 солодкий перець
    – 1 лимон
    – 2 зубчики часнику
    – 2 ст. зелені кропу
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування рибних рулетиків

    Крок 1

    У скумбрії видаляю хребет і нутрощі, промиваю, обсушую. Солю, перчу та поливаю соком лимона. Цибулю нарізаю півкільцями, морква та солодкий перець – соломкою.

    Крок 2

    Обсмажую овочі на олії до м’якості. Додаю кріп та пропущений через прес часник перемішують.

    Крок 3

    На широкий край філе викладаю 1 ст. начинки, згортаю рулетом і фіксую зубочисткою. Запікаю в духовці за 180 град. 20 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибні рулетики. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *