«Діаменю» рецепт “Рибні рулетики з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,1 ХО
159 ккал
Інгредієнти
– 1 кг рибного філе
– 1 велика морква
– 2-3 помідори (можна заморожені)
– 1 цибулина
– 200 г сметани
– рослинна олія
– сіль, перець – на смак
Покрокове приготування рибних рулетиків
Крок 1
Моркву нарізаю тонкою соломкою, цибулю подрібнюю, разом пасерую на олії. Окремо обсмажую та нарізані скибочками помідори.
Крок 2
Філе розкладаю рівним шаром на харчовий плівці, зверху – овочі, солю.
Крок 3
Акуратно згортаю рулетом, перекладаю в змащену олією форму (плівку прибираю), поливаю сметаною. Запікаю у духовці.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!