Перейти до вмісту
Головна » Рибні рулетики з овочами

Рибні рулетики з овочами

    Рибні рулетики з овочами

    «Діаменю» рецепт “Рибні рулетики з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,1 ХО
    159 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг рибного філе
    – 1 велика морква
    – 2-3 помідори (можна заморожені)
    – 1 цибулина
    – 200 г сметани
    – рослинна олія
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування рибних рулетиків

    Крок 1

    Моркву нарізаю тонкою соломкою, цибулю подрібнюю, разом пасерую на олії. Окремо обсмажую та нарізані скибочками помідори.

    Крок 2

    Філе розкладаю рівним шаром на харчовий плівці, зверху – овочі, солю.

    Крок 3

    Акуратно згортаю рулетом, перекладаю в змащену олією форму (плівку прибираю), поливаю сметаною. Запікаю у духовці.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибні рулетики з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *