«Діаменю» рецепт “Рисовий томатний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
75 ккал
Інгредієнти
– 1 ст. рису
– 3 ст. томатної пасти
– 1 солодкий перець
– по 1 цибулині та моркві
– 3 картоплини
– сіль, перець, свіжа зелень – на смак
– 2 ст. рослинної олії
– 2 зубчики часнику
Покрокове приготування рисового томатного супу
Крок 1
Рис промиваю холодною водою і поміщаю в киплячу воду (3 л). Картоплю чищу, мою, нарізаю кубиками та додаю в каструлю. Доводжу до кипіння та варю близько 10 хвилин.
Крок 2
Цибулю очищаю і пасерую на олії до прозорості. Моркву чищу, мою, нарізаю кубиками та додаю до цибулі.
Тушу близько 3-4 хвилин.
Крок 3
Солодкий перець мою, чищу та нарізаю кубиками. Додаю до цибулі та моркви і обсмажую всі разом близько 3 хвилин.
Крок 4
Додаю томатну пасту, подрібнений часник, прянощі та спеції. Гашу ще пару хвилин і кладу засмажку в суп, солю. Варю до готовності близько 10 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!