Перейти до вмісту
Головна » Рисовий томатний суп

Рисовий томатний суп

    Рисовий томатний суп

    «Діаменю» рецепт “Рисовий томатний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    75 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ст. рису
    – 3 ст. томатної пасти
    – 1 солодкий перець
    – по 1 цибулині та моркві
    – 3 картоплини
    – сіль, перець, свіжа зелень – на смак
    – 2 ст. рослинної олії
    – 2 зубчики часнику

    Покрокове приготування рисового томатного супу

    Крок 1

    Рис промиваю холодною водою і поміщаю в киплячу воду (3 л). Картоплю чищу, мою, нарізаю кубиками та додаю в каструлю. Доводжу до кипіння та варю близько 10 хвилин.

    Крок 2

    Цибулю очищаю і пасерую на олії до прозорості. Моркву чищу, мою, нарізаю кубиками та додаю до цибулі.
    Тушу близько 3-4 хвилин.

    Крок 3

    Солодкий перець мою, чищу та нарізаю кубиками. Додаю до цибулі та моркви і обсмажую всі разом близько 3 хвилин.

    Крок 4

    Додаю томатну пасту, подрібнений часник, прянощі та спеції. Гашу ще пару хвилин і кладу засмажку в суп, солю. Варю до готовності близько 10 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рисовий томатний суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *