Рецепт “Ризотто з тунцем із духовки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 620 ккал, 31 г білків,
9 г жирів, 104 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 500 г рису
❯ 1 кабачок
❯ 400 г консервованої м’якоті томатів
❯ 185 г консервованого тунця в олії
❯ сіль
❯ 50 г тертого сиру
Покроковий процес приготування ризотто з тунцем
Крок 1
Цибулю та часник очистити, порубати та злегка обсмажити на олії в сотейнику. Всипати промитий рис і обсмажувати його 1 хв. Кабачок вимити, нарізати кружальцями та разом з тунцем та томатами додати до рису. Влити 325 мл води, довести до кипіння
Крок 2
Сотейник накрити кришкою і поставити в нагріту до 200 ° духовку на 30 хв. Готове ризотто за необхідності посолити. Подати, посипавши сиром.