«Діаменю» рецепт “Салат із квасолі з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,5 ХО
345 ккал
Інгредієнти
– 400 г консервованої квасолі
– 1 лимон
– 2 зубчики часнику
– 50 мл рослинної олії
– пучок руколи
– 200 г сирного сиру
– 0,5 червоної цибулини
– мелений чорний перець і сіль на смак
Покрокове приготування салату із квасолі
Крок 1
Консервовану квасолю промиваю під проточною водою, даю їй стекти. Цибулину нарізаю дрібними кубиками, руколу рву руками, часник очищаю і пропускаю через прес.
Крок 2
Сирний сир трохи розминаю вилкою. Усі подрібнені інгредієнти змішую в салатнику, солю, перчу.
Крок 3
Заправляю олією (краще — оливковим). Даю страві трохи настоятися за кімнатної температури та подаю до
столу.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!