«Діаменю» рецепт “Салат із печінкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
48 ккал
Інгредієнти
– 50 г відвареної печінки
– 60 г салатної зелені
– 2 томати або 130 г чері
– 1 ч. л. лляної олії
– сіль, чорний перець – на смак
Покрокове приготування салату із печінкою
Крок 1
Салатне листя змішую з маслом. Печінку і помідори нарізаю кубиками, викладаю до салату. Солю, перчу.
Крок 2
Печінку можна підсмажити на рафінованій оливковій олії. Тоді в салат олію додавати не потрібно.
Крок 3
Найкраще використовувати томати черрі. за смаку можна додати зелень петрушки.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!