Перейти до вмісту
Головна » Салат із печінкою

Салат із печінкою

    Салат із печінкою

    «Діаменю» рецепт “Салат із печінкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    48 ккал

    Інгредієнти

    – 50 г відвареної печінки
    – 60 г салатної зелені
    – 2 томати або 130 г чері
    – 1 ч. л. лляної олії
    – сіль, чорний перець – на смак

    Покрокове приготування салату із печінкою

    Крок 1

    Салатне листя змішую з маслом. Печінку і помідори нарізаю кубиками, викладаю до салату. Солю, перчу.

    Крок 2

    Печінку можна підсмажити на рафінованій оливковій олії. Тоді в салат олію додавати не потрібно.

    Крок 3

    Найкраще використовувати томати черрі. за смаку можна додати зелень петрушки.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат із печінкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *