«Діаменю» рецепт “Салат капуста з виноградом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
24 ккал
Інгредієнти
– 1/4 качана капусти
– 1 морква
– 1 кисле яблуко
– 1 ст. великого винограду
– 200 мл натурального йогурту
– 1 ст. лимонного соку
– дрібка солі
Покрокове приготування капусту з виноградом
Крок 1
Білокачанну капусту тонко шаткую, солю і трохи мну руками, щоби пустила сік. Моркву мою, чищу і натираю на великій тертці.
Крок 2
Виноград також мою, обсушую паперовим рушником і розрізаю навпіл. Яблуко натираю на дрібній тертці, збризкую лимонним соком, змішую з йогуртом.
Крок 3
Капусту, моркву та виноград з’єдную в салатнику, додаю заправку і все ретельно перемішую.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!