Рецепт “Салат з буряка з червоною рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 220 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 2 буряки
– 1 ч. л. соєвого соусу
– 1 ч. л. лимонного соку
– 6 ст. л. оливкової олії
– 150 г слабосоленої червоної риби
– 1 апельсин
– 4 гілочки руколи
– 70 г листового салату
– 100 г бринзи або твердого козячого сиру
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування салату з буряка
Крок 1
Буряк вимити, кожен коренеплід загорнути у фольгу та запікати в духовці протягом 1,5 год. при 180°. Потім дати охолонути, очистити та нарізати скибочками. Соєвий соус з’єднати з лимонним соком, 2 ст. л. олії, полити буряк і залишити на 10 хв.
Крок 2
Рибу нарізати смужками. З апельсина зняти цедру, м’якуш розділити на часточки, очистити від білих плівок та шкірки, розділити на дрібні скибочки. Руколу та салат вимити, обсушити, крупно нарізати. Бринзу (сир) нарізати кубиками.
Крок 3
Усі інгредієнти салату, крім цедри, з’єднати, посолити, поперчити та перемішати. Посипати цедрою і полити рештою оливковою олією