Перейти до вмісту
Головна » Салат з черемшею

Салат з черемшею

    Салат з черемшею

    «Діаменю» рецепт “Салат з черемшею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    54 ккал

    Інгредієнти

    – 150 г крабових паличок
    – 1 огірок
    – 150 г редиски
    – невеликий пучок черемші
    – 2 яйця
    – пучок зеленої цибулі
    – 3 ст. сметани
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування салату з черемшею

    Крок 1

    Зелень та овочі мою та обсушую паперовим рушником. Відварюю яйця круто. Листя черемші нарізаю соломкою. Зелена цибуля дрібно рублю. Яйця нарізаю дрібними кубиками

    Крок 2

    Редиску нарізаю тонкими кружальцями, огірки та крабові палички – соломкою. Залишаю пару крабових паличок для прикраси. Змішую всі подрібнені інгредієнти.

    Крок 3

    Заправляю салат сметаною та ретельно перемішую. Додаю на смак сіль та мелений чорний перець. Викладаю салат на блюдо, прикрашаю шматочками крабових паличок та подрібненою зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з черемшею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *