Рецепт “Салат з копченою куркою та сальсою з манго та папайї” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 15 хвилин
У 1 порції: 140 ккал, 27 г білків,
1 г жирів, 8 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 3 жмені листя салату
❯ 1 папайя
❯ 400 г копченого курячого філе без шкіри
❯ сальса з манго та папайї
Покроковий процес приготування салату з копченою куркою
Крок 1
Листя салату обполоснути під холодною проточною водою та обсушити, великі нарвати невеликими шматочками.
Крок 2
Папаю розрізати вздовж навпіл і ложкою видалити насіння. М’якуш очистити від шкірки та нарізати тонкими скибочками. Копчене куряче філе також нарізати тонкими скибочками.
Крок 3
Разом з папаєю та листям салату розкласти по порційним тарілкам. Додати сальсу з манго та папайї. Добре подати
до салату фруктовий коктейль.