Перейти до вмісту
Головна » Салат з корейською морквою

Салат з корейською морквою

    Салат з корейською морквою

    «Діаменю» рецепт “Салат з корейською морквою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    124 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г курячої грудки
    – 6-7 маленьких печериць
    – цибулина
    – 50 г моркви по-корейськи
    – 2 яйця
    – 30 г твердого сиру
    – 1 ст. рослинної олії
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування салату з корейською морквою

    Крок 1

    Курячі грудки відварюю 30 хвилин. Яйця відварюю круто, даю охолонути в холодній воді

    Крок 2

    Гриби нарізаю невеликими кубиками. Обсмажую цибулю і гриби на малому вогні в олії.

    Крок 3

    Охолоджену курячу грудку нарізаю тонкими скибочками. Варені яйця очищаю від шкаралупи, рубаю ножем

    Крок 4

    Натираю на великій тертці твердий сир. Перекладаю все інгредієнти в глибоку миску, додаю морква. Солю та перчу.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з корейською морквою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *