«Діаменю» рецепт “Салат з корейською морквою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
124 ккал
Інгредієнти
– 300 г курячої грудки
– 6-7 маленьких печериць
– цибулина
– 50 г моркви по-корейськи
– 2 яйця
– 30 г твердого сиру
– 1 ст. рослинної олії
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування салату з корейською морквою
Крок 1
Курячі грудки відварюю 30 хвилин. Яйця відварюю круто, даю охолонути в холодній воді
Крок 2
Гриби нарізаю невеликими кубиками. Обсмажую цибулю і гриби на малому вогні в олії.
Крок 3
Охолоджену курячу грудку нарізаю тонкими скибочками. Варені яйця очищаю від шкаралупи, рубаю ножем
Крок 4
Натираю на великій тертці твердий сир. Перекладаю все інгредієнти в глибоку миску, додаю морква. Солю та перчу.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!