«Діаменю» рецепт “Салат з креветками та авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
110 ккал
Інгредієнти
❯ 200 г креветок
❯ 1 велике авокадо
❯ 1 огірок
❯ 1/2 червоної цибулі
❯ 1/4 ч. л. меленого коріандру
❯ 2 ст. соку лимона
❯ 2 ст. оливкової олії
❯ сіль та мелений чорний перець
Покрокове приготування салату з креветками
Крок 1
Креветки відварюю до готовності, даю охолонути, нарізаю. Авокадо очищаю, нарізаю кубиками. Огірок та червона цибуля – тонкими півкільцями.
Крок 2
У великій мисці змішую креветки, авокадо, огірок та цибулю. З’єдную сік лимона, оливкову олію, мелений коріандр, сіль та перець. Перемішую.
Крок 3
Заливаю салат олійною заправкою, ретельно перемішую.