Перейти до вмісту
Головна » Салат з куркою

Салат з куркою

    Салат з куркою

    «Діаменю» рецепт “Салат з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    172 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г курячого філе
    – 1 цибулина
    – 1 ст. оливкової олії
    – 200 г огірків
    – 4 томати
    – пучок зелені салату
    – 200 г стручкової квасолі
    – часник
    – перець та сіль – на смак
    Для заправки:
    – 200 г грецького йогурту
    – 1 ст. оливкової олії
    – сіль
    – чорний перець
    – зелень петрушки та часник – на смак

    Покрокове приготування салату з куркою

    Крок 1

    Куряче філе натираю сіллю, перцем та оливковою олією. Обсмажую із двох сторін по 5 хвилин до готовності.

    Крок 2

    Огірки нарізаю брусочками. Квасолю відварюю. Відкидаю на сито, щоб пішла вся вода. Цибулю, томати та часник дрібно нарізаю

    Крок 3

    У йогурт додаю зелень, часник, сіль, перець та олія. Рву листя салату, додаю огірки, томати, цибулю, часник, квасолю та нарізане кубиками філе. Заправляю соусом із йогурту.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *