«Діаменю» рецепт “Салат з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
172 ккал
Інгредієнти
– 500 г курячого філе
– 1 цибулина
– 1 ст. оливкової олії
– 200 г огірків
– 4 томати
– пучок зелені салату
– 200 г стручкової квасолі
– часник
– перець та сіль – на смак
Для заправки:
– 200 г грецького йогурту
– 1 ст. оливкової олії
– сіль
– чорний перець
– зелень петрушки та часник – на смак
Покрокове приготування салату з куркою
Крок 1
Куряче філе натираю сіллю, перцем та оливковою олією. Обсмажую із двох сторін по 5 хвилин до готовності.
Крок 2
Огірки нарізаю брусочками. Квасолю відварюю. Відкидаю на сито, щоб пішла вся вода. Цибулю, томати та часник дрібно нарізаю
Крок 3
У йогурт додаю зелень, часник, сіль, перець та олія. Рву листя салату, додаю огірки, томати, цибулю, часник, квасолю та нарізане кубиками філе. Заправляю соусом із йогурту.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!