Перейти до вмісту
Головна » Салат з курячою печінкою

Салат з курячою печінкою

    Салат з курячою печінкою

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Салат з курячою печінкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – 100 г капусти
    – 100 г моркви
    – 30 г відвареної печінки
    – зубчик часнику
    – пучок зелені кінзи
    – 1 неповна ч.л. нерафінованої гірчичної олії
    – сіль та чорний перець – на смак

    Покроковий процес приготування салату з печінкою

    Крок 1

    Капусту та моркву нарізаю. Солю та мну руками до соковитості.

    Крок 2

    Печінку нарізаю скибочками, додаю до овочів та зелені. Солю, перчу, вливаю олію, перемішую. Ця кількість салату на один прийом їжі. На день їх 4.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з курячою печінкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *