«Діаменю» рецепт “Салат з помело та перцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
39 ккал
Інгредієнти
– Половина помело
– пучок зеленої цибулі
– 1 червоний болгарський перець
– 1-2 ст. кедрових горіхів
– 2 гілочки кінзи або петрушки
– 1 ст. л. соку лимона
– 1 ст. соєвого соусу
– цукрозамінник – на смак
Покрокове приготування салату з помело
Крок 1
Помело очищаю від шкірки, знімаю з часточок білу плівку. Фруктовий м’якуш малюю руками на невеликі шматочки.
Крок 2
Болгарський солодкий перець мою, обсушую паперовим рушником і звільняю від насіння та перегородок, нарізаю середніми кубиками. Зелений цибулю та зелень кінзи подрібнюю ножем.
Крок 3
Змішую м’якуш помело, солодкий перець, зелену цибулю та кінзу. Готую соус для заправки салату: змішую сік лимона, соєвий соус і цукрозамінник. Заправляю салат і посипаю подрібненими кедровими горішками
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!