Перейти до вмісту
Головна » Салат з помело та перцем

Салат з помело та перцем

    Салат з помело та перцем

    «Діаменю» рецепт “Салат з помело та перцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    39 ккал

    Інгредієнти

    – Половина помело
    – пучок зеленої цибулі
    – 1 червоний болгарський перець
    – 1-2 ст. кедрових горіхів
    – 2 гілочки кінзи або петрушки
    – 1 ст. л. соку лимона
    – 1 ст. соєвого соусу
    – цукрозамінник – на смак

    Покрокове приготування салату з помело

    Крок 1

    Помело очищаю від шкірки, знімаю з часточок білу плівку. Фруктовий м’якуш малюю руками на невеликі шматочки.

    Крок 2

    Болгарський солодкий перець мою, обсушую паперовим рушником і звільняю від насіння та перегородок, нарізаю середніми кубиками. Зелений цибулю та зелень кінзи подрібнюю ножем.

    Крок 3

    Змішую м’якуш помело, солодкий перець, зелену цибулю та кінзу. Готую соус для заправки салату: змішую сік лимона, соєвий соус і цукрозамінник. Заправляю салат і посипаю подрібненими кедровими горішками

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з помело та перцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *