Перейти до вмісту
Головна » Салат з помідорами та м’ятою

Салат з помідорами та м’ятою

    Салат з помідорами та м'ятою

    «Діаменю» рецепт “Салат з помідорами та м’ятою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    14 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г зеленої сочевиці
    – 1 солодкий перець
    – 2 помідори,
    – цибулина
    – 1 ч. л. столового оцту
    – 10 листків базиліка
    – гілочка м’яти
    – кріп
    – петрушка
    – сіль та мелений перець – на смак

    Покрокове приготування салату з помідорами

    Крок 1

    Сочевицю промиваю, заливаю водою з розрахунку дві склянки води на склянку сочевиці, ставлю на вогонь. Варю пів години на малому вогні, прикривши каструлю кришкою, до готовності.

    Крок 2

    Цибулю нарізаю тонкими півкільцями, заливаю окропом. До цибулі в окріп додаю оцет, залишаю на 10 хвилин.

    Крок 3

    Солодкий перець нарізаю невеликими смужками. Зелень подрібнюю ножем. Томати нарізаю кубиками. Маринований лук відкидаю на друшляк.

    Крок 4

    Охолоджену сочевицю змішую з усіма інгредієнтами. Салат солю, перчу та заправляю 4 ст.л. рослинної олії.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з помідорами та м’ятою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *