«Діаменю» рецепт “Салат з помідорами та м’ятою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
14 ккал
Інгредієнти
– 250 г зеленої сочевиці
– 1 солодкий перець
– 2 помідори,
– цибулина
– 1 ч. л. столового оцту
– 10 листків базиліка
– гілочка м’яти
– кріп
– петрушка
– сіль та мелений перець – на смак
Покрокове приготування салату з помідорами
Крок 1
Сочевицю промиваю, заливаю водою з розрахунку дві склянки води на склянку сочевиці, ставлю на вогонь. Варю пів години на малому вогні, прикривши каструлю кришкою, до готовності.
Крок 2
Цибулю нарізаю тонкими півкільцями, заливаю окропом. До цибулі в окріп додаю оцет, залишаю на 10 хвилин.
Крок 3
Солодкий перець нарізаю невеликими смужками. Зелень подрібнюю ножем. Томати нарізаю кубиками. Маринований лук відкидаю на друшляк.
Крок 4
Охолоджену сочевицю змішую з усіма інгредієнтами. Салат солю, перчу та заправляю 4 ст.л. рослинної олії.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!