Перейти до вмісту
Головна » Салат з риби та квасолі

Салат з риби та квасолі

    Салат з риби та квасолі

    «Діаменю» рецепт “Салат з риби та квасолі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    145 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г філе солоної (напівкопченої) горбуші
    – 1 банка консервованої червоної квасолі
    – 4 відварені картоплини
    – 1 солодка цибулина
    – сік лимона
    – 1-2 ст. оливкової олії
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування салату з риби та квасолі

    Крок 1

    Філе горбуші та картоплю нарізаю кубиками, додаю квасолю (рідину зливаю), нарізану півкільцями цибулину.

    Крок 2

    Збризкую все соком лимона, злегка солю, перчу, заправляю оливковою олією.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з риби та квасолі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *