«Діаменю» рецепт “Салат з риби та квасолі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
145 ккал
Інгредієнти
– 200 г філе солоної (напівкопченої) горбуші
– 1 банка консервованої червоної квасолі
– 4 відварені картоплини
– 1 солодка цибулина
– сік лимона
– 1-2 ст. оливкової олії
– сіль, перець – на смак
Покрокове приготування салату з риби та квасолі
Крок 1
Філе горбуші та картоплю нарізаю кубиками, додаю квасолю (рідину зливаю), нарізану півкільцями цибулину.
Крок 2
Збризкую все соком лимона, злегка солю, перчу, заправляю оливковою олією.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!