Рецепт “Салат з сьомгою та моцарелою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 119
Білки 9
Жири 8
Вуглеводи 2
Інгредієнти
– 90 г червоної слабосолоної або копченої риби
– 110 г сиру моцарела
– 6 шт перепелиних яєць
– 125 г міксу салату (готовий мікс в пакуванні)
– 40 г оливок
– 4-5 в’ялених томатів (за бажанням)
– 100 г помідор черрі
– 1 ст. оливкової олії
– 1 огірок
– 1 ч. л. лимонного соку
– сіль, перець на смак
Покроковий процес приготування салату з сьомгою та моцарелою
Крок 1
Салат помийте, якщо це необхідно і порвіть руками, але я рекомендую купувати готові мікси салату, щоб заощадити час. Вони вже помиті, залишається просто висипати їх у тарілку – і все
Крок 2
Яйця зваріть протягом 5 хвилин
Крок 3
Наріжте рибу, сир, яйця, оливки, помідори, в’ялені томати, огірок.
Крок 4
Змішайте всі інгредієнти та заправте олією, лимонним соком, сіллю та перцем.