Перейти до вмісту
Головна » Салат з тунцем та авокадо

Салат з тунцем та авокадо

    Салат з тунцем та авокадо

    «Діаменю» рецепт “Салат з тунцем та авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    282 ккал

    Інгредієнти

    – 150 г консервованого тунця
    – 1 великий авокадо
    – 1 свіжий огірок
    – 1 ст. лимонного соку
    – 1 ст. оливкової олії
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування салату з тунцем

    Крок 1

    Авокадо розрізаю навпіл, кісточку видаляю. Виймаю м’якуш ложкою, намагаючись не зашкодити шкірці.

    Крок 2

    Огірок мою, нарізаю тонкими скибочками (можна попередньо очистити його від шкірки). М’якуш авокадо дрібно нарізаю, поливаю лимонним соком, перемішую.

    Крок 3

    З банки з тунцем зливаю рідину. Викладаю тунець у салатник, туди ж додаю авокадо та огірок. Солю, перчу, додаю оливкову олію, ретельно перемішую.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з тунцем та авокадо. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *