«Діаменю» рецепт “Салат з тунцем та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
123 ккал
Інгредієнти
– 1 банка консервованого тунця
– 200 г печериць
– 50 г твердого сиру
– 3 яйця
– 2 ст. сметани
– 1 зубчик часнику
– 1 ст. рослинної олії
Покрокове приготування салату з тунцем
Крок 1
Яйця варю круто, даю охолонути під струменем холодної води та очищаю. Печериці нарізаю пластинами. На розігрітій сковороді обсмажую гриби на олії, солю
Крок 2
Консервований тунець викладаю в миску та розминаю виделкою. Сир та яйця натираю на великій тертці.
Часник очищаю та пропускаю через прес. Змішую тунець, гриби та часник, додаю подрібнені сир та яйця.
Крок 3
Заправляю салат сметаною. При подачі посипаю подрібненою зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!