Перейти до вмісту
Головна » Салат з тунцем та грибами

Салат з тунцем та грибами

    Салат з тунцем та грибами

    «Діаменю» рецепт “Салат з тунцем та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    123 ккал

    Інгредієнти

    – 1 банка консервованого тунця
    – 200 г печериць
    – 50 г твердого сиру
    – 3 яйця
    – 2 ст. сметани
    – 1 зубчик часнику
    – 1 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування салату з тунцем

    Крок 1

    Яйця варю круто, даю охолонути під струменем холодної води та очищаю. Печериці нарізаю пластинами. На розігрітій сковороді обсмажую гриби на олії, солю

    Крок 2

    Консервований тунець викладаю в миску та розминаю виделкою. Сир та яйця натираю на великій тертці.
    Часник очищаю та пропускаю через прес. Змішую тунець, гриби та часник, додаю подрібнені сир та яйця.

    Крок 3

    Заправляю салат сметаною. При подачі посипаю подрібненою зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з тунцем та грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *