Перейти до вмісту
Головна » Салат з тунцем та огірком

Салат з тунцем та огірком

    Салат з тунцем та огірком

    «Діаменю» рецепт “Салат з тунцем та огірком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    115 ккал

    Інгредієнти

    – 1 банка консервованого тунця
    – 3 ст. зеленого горошку
    – 2 огірки
    – пучок салату
    – 3 ст. оливок
    – 1 яблуко
    – 1 ст. лимонного соку
    – 2 ст. оливкової олії
    – пучок зеленої цибулі
    – петрушка
    – сіль
    – перець

    Покрокове приготування салату з тунцем

    Крок 1

    Для заправки змішую оливкову олію та лимонний сік, солю. Яблуко та огірки мою та нарізаю великими кубиками. Зелена цибуля, салат та петрушку подрібнюю. Змішую все в одній ємності.

    Крок 2

    Зелений горошок проціджую та додаю до овочів та зелені. Тунець також відокремлюю від соку та розламую
    на середні шматочки. Оливки розрізаю на дві частини. Усі інгредієнти змішую, додаю заправку і знову перемішую.

    Крок 3

    Виходить смачна малокалорійна самостійна страва. Консервований горошок можна замінити свіжим. Також можна його трохи відварити.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з тунцем та огірком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *