Рецепт “Сальса з манго та папайї” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 3 години 20 хвилин
У 1 порції: 70 ккал, 2 г білків,
0,5 г жирів, 18 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 папайя
❯ 1 манго
❯ 1 червоний солодкий перець
❯ 1 велика червона цибулина
❯ 2 гілочки м’яти
❯ 1 халапеньо (середньогострий перець чилі)
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 2 ст. л. бальзамічного оцту
❯ сіль
❯ свіжомелений чорний перець
Покроковий процес приготування сальси з манго та папайї
Крок 1
Папаю розрізати вздовж навпіл і ложкою видалити насіння. М’якуш очистити від шкірки та нарізати кубиками.
Крок 2
Манго розрізати вздовж навпіл і гострим ножем відокремити м’якуш від кісточки. На половинках манго зробити розрізи вздовж і впоперек, залишаючи шкірку цілою. Половинки манго вивернути навиворіт і ложкою або пальцями відокремити м’якуш
Крок 3
Солодкий перець розрізати уздовж навпіл і очистити від насіння. Овочечисткою зрізати шкірку. М’якуш дрібно нарізати. Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Халапеньо очистити від насіння та нарізати кільцями.
Крок 4
М’яту сполоснути, воду струсити, листочки порубати. Змішати із соком лимона та оцтом. Заправити сумішшю овочі та фрукти, перемішати. Помістити у холодильник на 3 год.