Перейти до вмісту
Головна » Секрети червоного борщу

Секрети червоного борщу

    Секрети червоного борщу

    Рецепт “Секрети червоного борщу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Капуста
    – Цибуля
    – Морква
    – Картопля
    – Томатна паста
    – Буряк
    – Сіль
    – Цукор
    – Лавровий лист
    – Часник
    – Кріп
    – Спеції
    – М’ясо за бажанням

    Покроковий процес приготування червоного борщу
    Секрети червоного борщу1

    Крок 1

    Заливаємо м’ясо водою та ставимо на плиту. Коли закипить, перший бульйон зливаємо та промиваємо м’ясо. Наливаємо воду і кладемо цибулину, моркву, пару зубчиків часнику та 3 лаврові листки. Коли вода закипить, прибираємо пінку, додаємо спеції (базилік, кмин, паприка, сіль, перець) та лавровий лист.

    Секрети червоного борщу2

    Крок 2

    Нарізаємо картопля кубиком. Цибулю нарізаємо дрібним кубиком. Натираємо моркву на велику терку. Шинкуємо капусту. Натираємо буряки на велику тертку.

    Секрети червоного борщу3

    Крок 3

    У сковороді починаємо обсмажувати буряки. Окремо обсмажуємо цибулю та часник, а потім додаємо моркву. Далі додаємо 2 ст. томатної пасти. Перемішуємо та обсмажуємо 5 хвилин. Додаємо буряк, сіль та перець на смак.

    Секрети червоного борщу4

    Крок 4

    Зливаємо бульйон і відокремлюємо м’ясо від кістки. Відправляємо бульйон та м’ясо у засмажку. Додаємо капусту та картопля. Доводимо до кипіння та готуємо 5-10 хвилин до готовності картоплі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати червоний борщ. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *