Рецепт “Секрети червоного борщу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Капуста
– Цибуля
– Морква
– Картопля
– Томатна паста
– Буряк
– Сіль
– Цукор
– Лавровий лист
– Часник
– Кріп
– Спеції
– М’ясо за бажанням
Покроковий процес приготування червоного борщу
Крок 1
Заливаємо м’ясо водою та ставимо на плиту. Коли закипить, перший бульйон зливаємо та промиваємо м’ясо. Наливаємо воду і кладемо цибулину, моркву, пару зубчиків часнику та 3 лаврові листки. Коли вода закипить, прибираємо пінку, додаємо спеції (базилік, кмин, паприка, сіль, перець) та лавровий лист.
Крок 2
Нарізаємо картопля кубиком. Цибулю нарізаємо дрібним кубиком. Натираємо моркву на велику терку. Шинкуємо капусту. Натираємо буряки на велику тертку.
Крок 3
У сковороді починаємо обсмажувати буряки. Окремо обсмажуємо цибулю та часник, а потім додаємо моркву. Далі додаємо 2 ст. томатної пасти. Перемішуємо та обсмажуємо 5 хвилин. Додаємо буряк, сіль та перець на смак.
Крок 4
Зливаємо бульйон і відокремлюємо м’ясо від кістки. Відправляємо бульйон та м’ясо у засмажку. Додаємо капусту та картопля. Доводимо до кипіння та готуємо 5-10 хвилин до готовності картоплі.